Παροχές

Καλώς Ήρθατε
στο Ξενοδοχείο Πλειάδες

Το ξενοδοχείο Πλειάδες βρίσκεται στην Κορυφή του Πηλίου (1340 m. Υψόμετρο), με θέα τον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος. Είναι ένα μοναδικό ski-in ski-out ξενοδοχείο, πάνω στην πίστα αρχαρίων του σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ιδανικό για τους λάτρεις της χιονοδρομίας.
Λόγω της θέσης του, 350 μ από το τελευταίο parking του Χιονοδρομικού, το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικά οχήματα χιονιού και παρέχει την μεταφορά των πελατών.
Διαθέτει εστιατόριο, café-bar, κατάστημα εξοπλισμού ski καθώς και σχολή σκι με έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους. (ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)
Τα 11 δωμάτια του έχουν δύο επίπεδα με εσωτερική ξύλινη σκάλα φτιαγμένα για να φιλοξενούν άνετα οικογένειες, απόλυτα εναρμονισμένα με την αρχιτεκτονική του Πηλίου.

Χειμερινή Μεταφορά

Στους ενοίκους του ξενοδοχείου παρέχουμε δωρεαν μεταφορα από το σημείο οπου παρκαρουν το αυτοκίνητό τους με ειδικά μέσα μεταφοράς. Το Ξενοδοχείο απέχει 300 m από το Parking του Χιονοδρομικού. Διαθετει ερπιστριοφόρο όχημα  και snowmobiles για την ανετη μεταφορά των πελατών και αποσκευών τους.

Κατάστημα ειδών χιονοδρομίας, ενοικιάσεις ski & Σχολή Ski

Στο συγκρότημα του ξενοδοχείου λειτουργεί κατάστημα ειδών χιονοδρομίας ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Το κατάστημα ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ με πολύχρονη εμπειρία στις πωλήσεις ειδών χιονοδρομίας, διαθέτοντας την καλύτερη ποιότητα σε ενοικιαζόμενο εξοπλισμό σκι (αποκλειστικός αντιπρόσωπος ELAN SKI) καθώς και με την έμπειρη ομάδα καθηγητών χιονοδρομίας, εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.