Χειμώνας

Καλώς Ήρθατε στο Ξενοδοχείο Πλειάδες

Το ξενοδοχείο Πλειάδες βρίσκεται στην Κορυφή του Πηλίου (1340 m. Υψόμετρο), με θέα τον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος. Είναι ένα μοναδικό ski-in ski-out ξενοδοχείο, πάνω στην πίστα αρχαρίων του σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ιδανικό για τους λάτρεις της χιονοδρομίας.
Λόγω της θέσης του, 350 μ από το τελευταίο parking του Χιονοδρομικού, το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικά οχήματα χιονιού και παρέχει την μεταφορά των πελατών.
Διαθέτει εστιατόριο, café-bar, κατάστημα εξοπλισμού ski καθώς και σχολή σκι με έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους. (ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)
Τα 11 δωμάτια του έχουν δύο επίπεδα με εσωτερική ξύλινη σκάλα φτιαγμένα για να φιλοξενούν άνετα οικογένειες, απόλυτα εναρμονισμένα με την αρχιτεκτονική του Πηλίου.

Ski με θέα τον Παγασιτικό Κόλπo και Αιγαίο Πέλαγος

Η ιδανική του θέση, στην καρδιά του Χιονοδρομικού Κέντρου, πάνω στις πίστες του ski, το χαρακτηρίζει ως το μοναδικό Ski – In, Ski-Out ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να χαρείτε τα χειμερινά σπορ δίχως το άγχος και την ταλαιπωρία των μετακινήσεων. Στις Πλειάδες ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς σε ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί, για να τον ξεκουράσει και να τον κάνει να αισθανθεί ότι βρίσκεται σε ένα μεγάλο σπίτι με φίλους.

Χειμερινή Μεταφορά

Στους ενοίκους του ξενοδοχείου παρέχουμε δωρεάν μεταφορά από το σημείο όπου παρκάρουν το αυτοκίνητό τους με ειδικά μέσα μεταφοράς. Το Ξενοδοχείο απέχει 300 m από το Parking του Χιονοδρομικού. Διαθέτει ερπιστριοφόρο όχημα  και snowmobiles για την άνετη μεταφορά των πελατών και αποσκευών τους.

Κατάστημα ειδών χιονοδρομίας, ενοικιάσεις ski & Σχολή Ski

Στο συγκρότημα του ξενοδοχείου λειτουργεί κατάστημα ειδών χιονοδρομίας ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Το κατάστημα ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ με πολύχρονη εμπειρία στις πωλήσεις ειδών χιονοδρομίας, διαθέτοντας την καλύτερη ποιότητα σε ενοικιαζόμενο εξοπλισμό σκι (αποκλειστικός αντιπρόσωπος ELAN SKI) καθώς και με την έμπειρη ομάδα καθηγητών χιονοδρομίας, εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Το χιονοδρομικό κέντρο “Αγριόλευκες” Πηλίου δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο του Βόλου το 1967. Είναι το μοναδικο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα τόσο κοντα σε θάλασσα με θέα τον Παγασιτικό κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Κτιριακές υποδομές

Σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου λειτουργούν:
5 Αναβατήρες συνολικής δυναμικότητας 2.000 ατόμων /ώρα
3 εναέριοι (2 μονοθέσιοι, 1 διθέσιος)
αφαίρεση βέλους και 2 συρόμενοι
Πίστες συνολικού μήκους 7,5 χλμ.
2,5 χλμ. σκι καταβάσεων και
5 χλμ. σκι περιπατητικό.

Χώροι στάθμευσης

Υπάρχουν 3 χώροι στάθμευσης συνολικής χωρητικότητας 350 αυτοκινήτων.